Slik blir åpningsdagen på Kistefos

6. mai 2020

24. mai åpner vi dørene til en ny sesong på Kistefos. Det føles naturlig nok ekstra godt å kunne ønske alle velkommen i et år som dette. Noen endringer og tilpasninger vil det likevel bli.

Mange av dere har opplevd åpningsdagen på Kistefos som en festdag med hektisk aktivitet og stinn brakke. Helt slik blir det dessverre ikke i år av hensyn til smittevern-situasjonen.

Åpningstiden er fra 11 - 17. Det vil bli enkel kafé og åpen butikk, men med enkelte smitteverntiltak. Det blir kun tillat med et begrenset antall inne i museumsbutikken samtidig, og vi ber alle holde én meter avstand til andre i køer.

Inngangsbilletter

Åpningsdagen vil ha ordinær inngangsbillett. Voksne 150 kr. Barn opp til 16 år kommer inn gratis. Billetter kan kjøpes ved begge inngangene til parken.

Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal sponser billetter til alle innbyggere i de tre respektive kommunene. Dette gjelder også på åpningsdagen.

The Twist opening BAW 156

Stinn brakke under åpningen av The Twist. I år må vi holde større avstand. Foto: Benjamin Ward.

Utstilling åpner i The Twist

The Twist åpner med ny kunstutstilling, men hvilken det blir holder vi til brystet en liten stund til...

For å redusere smittefaren vil det kun bli tillatt med enveiskjøring i The Twist. Inngang vil skje fra sørsiden, det vil si fra parkeringsplassen i bunn av parken. Utgang skjer altså i nordsiden av bygget, ved panoramavinduene.

Fra klokken 11.00 - 12.00 vil det være et lukket arrangement inne i The Twist. Utstillingen åpner for publikum fra klokken 12.00.

The Twist opening BAW 123

Årets utstilling i The Twist er foreløpig hemmelig... Foto: Benjamin Ward.

Mark Manders og John Gerrard

To av installasjonene våre - Silent Studio av Mark Manders og Pulp Press av John Gerrard - vil dessverre bli stengt av hensyn til smittevern.

Vi ber alle følge de til en hver tid gjeldene smittevernreglene og holde god avstand til andre.

Når det er sagt:

Hjertelig velkommen til en ny sesong på Kistefos!

Slik kommer du deg til Kistefos

The Twist opening BAW 111