Birgitte Espeland er ny direktør

1. november 2019

I samme moment som The Twist var oppe og stod tok Birgitte over stafettpinnen fra avtroppende direktør Egil Eide. Selv mener hun at hun har fått verdens morsomste jobb!

Espeland kommer fra jobben som leder for Skimuseet og har mastergrad innen historie, kunsthistorie, klassisk arkeologi og museums-kunnskap fra Universitetet i Oslo. Hun har jobbet over 20 år på Bogstad gård, de siste årene som leder. Hun tar over direktørstillingen etter Egil Eide som har hatt mer enn ti år i førersetet på Kistefos.

Jeg er kjempeglad, stolt og ydmyk over å få denne jobben. Kistefos er et flott sted med både kultur- og industrihistorie, moderne kunst og natur. Og med The Twist blir fremtiden enda mer spennende og full av muligheter. Jeg gleder meg!

Birgitte Espeland
Birgitte Espeland Inngang Sør