Vi utvider med helgeåpent frem til jul!

7. september 2020

Fra og med 17. oktober til 13. desember holder vi åpnet lørdag og søndag fra klokken 11.00 til 16.00. The Twist, Nybruket Galleri, Tresliperiet, samt museumsbutikk og kafé vil være åpent som normalt.

Omvisninger i helgene

Denne høsten blir det drop-in omvisninger hver lørdag klokken 12.00 og 14.00. Omvisning kjøpes ved inngangen og koster 75 kroner i tillegg til ingangsbillett. Varighet 45 min. Det er en plassbegrensning på 20 personer per gruppe så vær obs på at det kan bli fullt.

Omvisningen heter "Litt av alt" og gir en introduksjon til stedets historie, skulpturparken og kunsten.

Utenom åpningstid

Skulpturparken er alltid tilgjengelig for den som ønsker å gå en tur i inspirerende omgivelser. Merk at noen av skulpturene kan være slått av eller pakket inn utenfor ordinær sesong og åpningstid.

Benytt muligheten til å oppleve Kistefos i en ny årstid og se hvordan parken endrer seg i takt med lyset, fargene og naturen.

Hjertelig velkommen til Kistefos i høst- og vinterdrakt!

FAA13 BC0 2 B40 47 E2 A3 BF ECD54 DA7 BA06 2

Skulpturen Energy-Matter-Space-Time av Petroc Sesti skifter uttrykk med årstidene. Foto: Maria Sandvik.

Kistefoss vinter 2019 017

Castor & Pollux av Tony Cragg. Foto: Per Martin Nordlie.

IMG E0283 1

All of Nature Flows Through Us av Marc Quinn. Foto: Per Martin Nordlie.