Kunstnersamtale mellom Ane Graff og Tal Danino

8. september 2021

Kunst møter vitenskap i samarbeidet mellom Ane Graff og Tal Danino. Møt dem til kunstnersamtale fredag 10. september klokken 19.00.

J4 A2333

The Goblets (Soil Edition) av Ane Graff. Foto: Marte Aubert

Bli med på en digital kunstnersamtale med kunstner Ane Graff og vitenskapsmannen Tal Danino, som samarbeider tett i produksjonen av Graffs verker. Graff er representert i årets utstilling i The Twist med verket The Goblets (Soil Edition). Verket består av fire serier med glass som inneholder ulike sammensetninger av medisiner, forbruksvarer, mat, sminke, historiske pigmenter, jord, gjødsel, salter, metaller, skjell og mineraler.

Verket tar for seg forholdet mellom syntetisk biologi og biomedisinsk teknikk og styrkes gjennom et samarbeid med den New York-baserte vitenskapsmannen Tal Danino som har hjulpet kunstneren med å inkorporere bakteriekulturer og pigmenter i noen av skulpturene.

Samtalen blir moderert av Martha Kirszenbaum, kurator for Liquid Life, og introduseres av Rhizomes administrerende direktør Zachary Kaplan. Graff og Danino vil diskutere samarbeidet 7x7 som åpnes i vinter på Kunsthall Stavanger i Norge, utstillingen Liquid Life på Kistefos, samt OSL Contemporarys solopresentasjon av Graffs arbeider for Armory Show i 2021.

Registrering: https://bit.ly/3yQeE1a

Unknown 1

Den New York-baserte vitenskapsmannen Tal Danino som har inkorporert bakteriekulturer og pigmenter i Ane Graffs skulpturer.

Ane Graf portrait 2

Ane Graff er aktuell i utstillingen Liquid Life med verket The Goblets (Soil Edition).