Tiltak for å begrense Coronasmitten

27. mars 2020

Vi er utrolig glade for å kunne åpne sesongen som planlagt og ønske dere alle velkommen. Skjønt - helt som planlagt blir vel ingenting i disse tider. Det er viktig å understreke at vi tar smittevern på alvor. Kistefos er et stort og åpent område og utstillingslokalene våre er også av god størrelse. Det gjør det enkelt å holde anbefalt avstand. Det vil likevel bli iverksatt enkelte tiltak for å imøtekomme situasjonen:

The Twist

Inne i The Twist vil det bli praktisert enveiskjøring - det innebærer inngang i fra Closed Gallery - det vil si den vertikale lukkede siden av bygget. Hit kommer du til fra parkeringsplassen i bunn av parken:

Kistefos EA Guiseppe Penone Identity 92v2

Identity av Giuseppe Penone ble bestilt til åpningen av The Twist. Foto: Einar Aslaksen.

Utgang skjer via Panorama Gallery - den horisontale, lave siden med glassvegger:

The Twist opening BAW 003

The Twist har høstet stor oppmerksomhet for sitt design. Her fra åpningsdagen 18. september 2019. Foto: Benjamin Ward.

Musemsbutikk og kafé

Både museumsbutikken og kafeen vil være åpen, men med enkelte tilpasninger. Det blir en begrensing på antall tillatte inne i butikken og vi anmoder om én meter avstand i alle køer. Kun betaling med kort.

Vi ber alle vise hensyn og vise aktsomhet. Ta vare på hverandre!