The Twist opening BAW 040

The Twist har høstet stor oppmerksomhet for sitt design. Her fra åpningsdagen 18. september 2019. Foto: Benjamin Ward.

Jobb på Kistefos i sommer!

Vi søker folk til flere ulike stillinger for sesongen 2020. Kistefos er åpent fra 24. mai til 11. oktober.

Det nye spektakulære museumsbygget The Twist har vakt stor oppmerksomhet både nasjonalt og internasjonalt for sitt unike design, og vi forventer godt med besøk i den kommende sesongen. Nå ser vi etter deg som vil være med å skape gode opplevelser for gjestene våre! Kistefos består av to kunstgallerier, en skulpturpark og et industrimuseum. Vi ligger vakkert til ved Randselva på Jevnaker, omlag én time nord-vest for Oslo.

Vil du jobbe på Norges nye «must-see» kulturdestinasjon? Vi søker etter:

Formidlere:

• Som formidler skal du holde omvisninger for de besøkende i The Twist Galleri, Nybruket Galleri, skulpturparken eller Industrimuseet

Kvalifikasjoner:

• Bakgrunn fra historie/arkitektur/kunstfag, museumsrelaterte fag eller relevant erfaring fra lignende arbeid.
  • Høy faglig integritet
  • Snakke og skrive flytende norsk
  • Snakke godt engelsk
  • Andre språk i tillegg er positivt
  • Selvstendig, flink til å formidle kunnskap på en engasjerende måte
  • Opptatt av å skape gode opplevelser

Verter;

• Som vert er du den første gjestene møter når de kommer til parken. Du skal ta i mot dem på en vennlig måte og hjelpe til med praktiske spørsmål.
  • Billettsalg
  • Åpne og stenge museet
  • Forefallende oppgaver

• Snakke godt norsk og engelsk
  • Serviceinnstilt
  • Like å snakke med mennesker
  • Initiativrik og løser problemer når de oppstår
  • Samarbeidsvillig
  • Selvstendig og ansvarsbevisst
  • Vi trenger vakter i galleriene/museene og på parkeringsplassen

Vakter:

• Selvstendig
  • Snakke godt norsk og engelsk
  • Sans for orden
  • Serviceinnstilt

Alle stillingene er deltid og det er ønskelig at du kan arbeide gjennom hele sesongen.

Lønn etter avtale.

Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver og et dynamisk arbeidsmiljø i vakre og inspirerende omgivelser. Du kommer til å møte mennesker fra mange ulike land og vi håper du vil få et minne for livet.

For nærmere opplysninger, kontakt formidlingsansvarlig Hege Elisabeth Johnsen på e-mail eller tlf. 970 23 971. Søknad og CV sendes til hege@kistefosmuseum.com innen 21.02.2020.

Søknader blir vurdert fortløpende, så send din allerede i dag!

Kistefos Museet EA Yayoi Kusama 0001 73

Shine of Life ©YAYOI KUSAMA. Gjengitt med tillatelse fra Ota Fine Arts, Tokyo / Singapore / Shanghai, Victoria Miro, London / Venice. Foto: Einar Aslaksen.

Vårdag i skulpturparken. Foto: Maria Sandvik.

The Twist opening BAW 005

Fra åpningsutstillingen i The Twist: Hodgkin and Creed - Inside Out. Foto: Benjamin Ward.