Retningslinjer foto og video

Kistefos er et fantastisk bakteppe for fotografering og film, men vi minner om at alle besøkende, kommersielle fotografer og media må følge retningslinjene nedenfor når de besøker skulpturparken.

Film og foto

Vi ønsker filmteam og pressefotografer velkommen, når det er avtalt på forhånd.

Kommersielle fotoshoots

Med 200 mål bølgende landskap, skulpturer og prisbelønt arkitektur har Kistefos blitt en yndet lokasjon for kommersielle fotoshoots. Merk at Kistefos er et privat område og vi tilllater ikke denne type virksomhet uten at det er avtalt med oss på forhånd.

Vær oppmerksom på at det kreves tillatelse fra kunstner og/eller Kistefos hvis du ønsker å ha skulpturer eller kunst med i opptaket ditt.

Personlig bruk

Fotografering og filming til personlig bruk er tillatt hvor som helst i parken. Bilder tatt til personlig bruk kan ikke benyttes i kommersielt henseende.

Fotografering til privat bruk med profesjonell fotograf, for eksempel fotografering til bryllup eller familieportretter, skal avtales på forhånd. Foto tatt til privat bruk av profesjonell fotograf kan ikke benyttes i kommersielt henseende.

Drone

Bruk av droner er forbudt uten tillatelse fra Kistefos.

Kontakt

For presse- foto- og videohenvendelser, kontakt Kommunikasjons- og markedssjef, Maria Sandvik på maria@kistefosmuseum.com, 99649229.

For kommersielle samarbeid, kontakt Leder for partnerskap og utvikling, Kristin Gamme Helgaker på kristin@kistefosmuseum.com, 48991480.