Slik kommer du til Kistefos

Obs: I januar vil ankomst i Inngang Sør fra Ringerike, via Hadelandsveien/Fylkesvei 241 være stengt på grunn av arbeider med nye E16. Ankomst må derfor skje via Inngang Nord, mot Jevnaker, innkjøring via E16 og Bergerfossvegen, adresse Samsmoveien 41.

Den enkleste måten å komme til Kistefos er med bil. Men, det finnes muligheter dersom du kommer med offentlig transport også. Se vår oversikt her:

Til Kistefos med bil:

Kistefos ligger om lag en times kjøring fra Oslo og Gardermoen. Det er to innganger til parken med parkeringsplasser i begge ender.

Inngang Sør

Ankomst fra Ringerike, via Hadelandsveien/Fylkesvei 241. Følg skilting til Kistefos.

Inngang Nord

Ankomst fra Jevnaker, innkjøring via E16 og Bergerfossvegen. Adresse: Samsmoveien 41. Følg skilting til Kistefos.

Til Kistefos med offentlig transport:

Alternativ 1: Vy kjører ekspressbuss fra Oslo til Kistefos utvalgte dager i sesong.

Billetter kjøpes på vybuss.no eller i Vy-appen.

Alternativ 2:
Finn Carlsen Bussreiser kjører tur-retur Oslo-Kistefos annenhver onsdag i sesong.